Technische Productie Livetime Staatsloterij Oudejaarsfeest 2014Technische Productie Livetime Staatsloterij Oudejaarsfeest 2014Technische Productie Livetime Staatsloterij Oudejaarsfeest 2014Technische Productie Livetime Staatsloterij Oudejaarsfeest 2014Technische Productie Livetime Staatsloterij Oudejaarsfeest 2014

De gemeente Den Haag en de Nederlandse Staatsloterij organiseerden in 2014 in samenwerking met Niehe Media een groots oudejaarsfeest op en rond de Hofvijver.

Hoogtepunt van het feest was een spectaculaire vuurwerkshow die om middernacht boven de Hofvijver losbarstte. De organisatie van het vuurwerk was in handen van Dream Fireworks uit Enschede.

Tijdens de live uitgezonden tv-show werd de uitslag bekendgemaakt van de Staatsloterij Oudejaarstrekking, met een hoofdprijs van dertig miljoen euro. Voorafgaand aan de trekking en het vuurwerk zorgden bekende artiesten vanaf een drijvend podium voor een muzikaal spektakel. Met spetterende optredens van Alain Clark, Do, Sharon Doorson, Xander de Buisonjé en Billy the kit.

In opdracht van Niehe Media was Livetime Productions verantwoordelijk voor de gehele technische productie van dit evenement.

Foto's: Bart van Vliet

Technische Productie Livetime Staatsloterij Oudejaarsfeest 2014 Technische Productie Livetime Staatsloterij Oudejaarsfeest 2014

Login