Technisch producent Staatsloterij Oudejaarsfeest 2013 Scheepvaartmuseum AmsterdamTechnisch producent Staatsloterij Oudejaarsfeest 2013 Scheepvaartmuseum AmsterdamTechnisch producent Staatsloterij Oudejaarsfeest 2013 Scheepvaartmuseum AmsterdamTechnisch producent Staatsloterij Oudejaarsfeest 2013 Scheepvaartmuseum Amsterdam

Met een meezingconcert voor het Scheepvaartmuseum en groots vuurwerk boven het schip ‘De Amsterdam’ is in de hoofdstad het nieuwe jaar ingeluid. Ruim 8000 mensen langs de kades telden gezamenlijk af naar 2014.

Het Amsterdamse Oosterdok was voor de tweede keer het decor van het Nationale Aftelmoment. Het vuurwerkspektakel was grootser dan ooit. De kanonnen van het schip VOC schip bepaalden het ritme. Leona Philippo, Charly Luske en Ben Saunders brachten vanaf het drijvende podium de grootste wereldhits. Het publiek, dat bestond uit Amsterdammers en toeristen zong uit volle borst mee.

De Staatsloterij maakte de uitslagen van de oudejaarstrekking bekend. De hoofdprijs was 30 miljoen euro. Het evenement en de TV registratie zijn geproduceerd door IDTV Live.

In opdracht van IDTV verzorgde Livetime de technische productie. Dit jaar verzorgde Livetime het setdesign en in samenspraak met Sander den Otter (SDO design) het lichtontwerp.

Technisch producent Staatsloterij Oudejaarsfeest 2013 Scheepvaartmuseum Amsterdam

Technisch producent Staatsloterij Oudejaarsfeest 2013 Scheepvaartmuseum Amsterdam Technisch producent Staatsloterij Oudejaarsfeest 2013 Scheepvaartmuseum Amsterdam Technisch producent Staatsloterij Oudejaarsfeest 2013 Scheepvaartmuseum Amsterdam

Technisch producent Staatsloterij Oudejaarsfeest 2013 Scheepvaartmuseum Amsterdam

Login