Technische Productie Livetime Staatsloterij Oudejaarsfeest 2009Technische Productie Livetime Staatsloterij Oudejaarsfeest 2009Technische Productie Livetime Staatsloterij Oudejaarsfeest 2009Technische Productie Livetime Staatsloterij Oudejaarsfeest 2009Technische Productie Livetime Staatsloterij Oudejaarsfeest 2009Technische Productie Livetime Staatsloterij Oudejaarsfeest 2009Technische Productie Livetime Staatsloterij Oudejaarsfeest 2009

In opdracht van IDTV Live360 was Livetime samen met Stripped Eventmanagers verantwoordelijk voor de totale technische productie van het Staatsloterij Oud en Nieuwfeest 2009/2010, Nederland telt af!
Na vele jaren op de Dam te hebben gestaan met het nationale Oud en Nieuwfeest werd het gezien het aantal bezoekers dat dit bijzondere evenement ieder jaar weet te trekken in Amsterdam tijd om te verhuizen naar en grotere locatie, het Museumplein.

Dit jaar was er een miniconcert van niemand minder dan Marco Borsato. Ongeveer 45.000 man wisten de locatie van dit gratis toegankelijk evenement te vinden en konden tevens genieten van optredens van de Popstars met een hommage aan Ramses Shaffy, wereldberoemde danser Timor met een hommage aan Michael Jackson en een Sing Along van Tijl Beckand. Presentatie van de avond die grotendeels tevens live te volgen was op SBS6 lag in handen van Tooske Ragas en Beau van Erven Dorens.

Lichtontwerp: Patrick Kramer

Technische Productie Livetime Staatsloterij Oudejaarsfeest 2009

Technische Productie Livetime Staatsloterij Oudejaarsfeest 2009 Technische Productie Livetime Staatsloterij Oudejaarsfeest 2009 Technische Productie Livetime Staatsloterij Oudejaarsfeest 2009 Technische Productie Livetime Staatsloterij Oudejaarsfeest 2009 Technische Productie Livetime Staatsloterij Oudejaarsfeest 2009

Login