Technische Productie Livetime Staatsloterij Oudejaarsfeest 2010Technische Productie Livetime Staatsloterij Oudejaarsfeest 2010Technische Productie Livetime Staatsloterij Oudejaarsfeest 2010Technische Productie Livetime Staatsloterij Oudejaarsfeest 2010Technische Productie Livetime Staatsloterij Oudejaarsfeest 2010Technische Productie Livetime Staatsloterij Oudejaarsfeest 2010Technische Productie Livetime Staatsloterij Oudejaarsfeest 2010Technische Productie Livetime Staatsloterij Oudejaarsfeest 2010Technische Productie Livetime Staatsloterij Oudejaarsfeest 2010Technische Productie Livetime Staatsloterij Oudejaarsfeest 2010Technische Productie Livetime Staatsloterij Oudejaarsfeest 2010

Wederom sloot Nederland het jaar af met de Staatsloterij Oudejaarsshow op het Museumplein in Amsterdam, deels live te volgen op SBS6.

Speciaal voor deze productie werd door Livetime een indrukwekkende setdesign bedacht waarbij gebruik werd gemaakt van vele kleine projectievlakken die samen een mooi geheel vormden. In het podium hing zowel hoog als laag resolutie LED. Door de op maat gemaakte content die op de verschillende vlakken werd geprojecteerd ontstond op het 12-uurs moment een bijzondere 3-D illusie. De beelden van het 12-uurs moment werd dit jaar tevens voor het eerst uitgezonden bij New Year City's of the World op CNN.

Dit jaar was er een mini-concert van het populaire duo Nick en Simon. Ongeveer 30.000 man wisten de locatie van dit gratis toegankelijk evenement te vinden en konden tevens genieten van optredens van o.a. de Popstars en Xander de Buisonj&#233. Presentatie van de avond die grotendeels tevens live te volgen was op SBS6 lag in handen van Tooske Ragas en Beau van Erven Dorens.

In opdracht van IDTV Live360 was Livetime verantwoordelijk voor de totale technische productie van de Staatsloterij Oudejaarsshow 2010 op het Museumplein in Amsterdam.

Technische Productie Livetime Staatsloterij Oudejaarsfeest 2010

Technische Productie Livetime Staatsloterij Oudejaarsfeest 2010 Technische Productie Livetime Staatsloterij Oudejaarsfeest 2010

Technische Productie Livetime Staatsloterij Oudejaarsfeest 2010

Login