technisch producent - Huldiging Ajax ArenA Park 2013Technisch producent - Huldiging Ajax ArenA Park 2013Technisch producent - Huldiging Ajax ArenA Park 2013Technisch producent - Huldiging Ajax ArenA Park 2013Technisch producent - Huldiging Ajax ArenA Park 2013Technisch producent - Huldiging Ajax ArenA Park 2013

Net als bij het kampioensfeest in 2012 stroomde het ArenaPark zondag 5 mei opnieuw vol voor de landskampioen van 2013. De selectie van Frank de Boer vierde het behalen van de 32ste landstitel, en het derde kampioenschap op rij, samen met tienduizenden Ajax-fans. De huldiging naast de Amsterdam ArenA werd bezocht door 60.000 fans.

De selectie en de Ajax-fans werden toegesproken door burgemeester Eberhard van der Laan en er waren optredens van Dré Hazes en Danny de Munck.

In opdracht van de Gemeente Amsterdam werd door Livetime opnieuw in anderhalve week de complete technische en facilitaire productie voorbereid én neergezet. Met trots vernamen wij dan ook dat de gemeente ook dit jaar weer spreekt van een geslaagde huldiging.

Login