Technische Productie Livetime Korfbal League FinaleTechnische Productie Livetime Korfbal League FinaleTechnische Productie Livetime Korfbal League Finale

Op 8 april 2017 opende de Ziggo Dome haar deuren voor een zinderende ontknoping tijdens de Korfbal League Finale. Met ruim 10.000 fans in de zaal en een druk bekeken livestream op internet kan worden gesproken over een groot succes! Livetime Productions voerde in opdracht van de KNKV de gehele technische productie uit van dit mooie sport-event.

Livetime Productions was onder andere verantwoordelijk voor de verlichting van het speelveld, die bestond uit o.a. 60 Varilite VL3500 bewegende lampen. Toeschouwers op de tribunes, die was uitgebreid met 2.630 extra zitplaatsen, konden via vier grote LED schermen (in kubusvorm) meekijken naar de wedstrijd. Fans die niet aanwezig konden zijn bij de wedstrijd, konden via een gefaciliteerde livestream via internet toch meekijken en genieten van het spektakel. Naast bovenstaande faciliteiten was Livetime ook verantwoordelijk voor een dekkend audiosysteem bestaande uit 12 stuks L-Acoustics SB18 en 128 L-Acoustics Kara kasten, een uitgebreid intercom systeem, special FX en benodigde rigging.

Foto's o.a. van: Edwin Sonneveld, Rob Reurling en Getrude de Vries

Technische Productie Livetime Korfbal League Finale Technische Productie Livetime Korfbal League Finale

Login