Technische Productie Livetime NN Marathon Rotterdam 2017Technische Productie Livetime NN Marathon Rotterdam 2017Technische Productie Livetime NN Marathon Rotterdam 2017Technische Productie Livetime NN Marathon Rotterdam 2017Technische Productie Livetime NN Marathon Rotterdam 2017

Het weekend van 8 en 9 april 2017 stond in het teken van de 37e en tevens zonovergoten editie van de NN Marathon Rotterdam. Livetime Productions verzorgde wederom in opdracht van Golazo Nederland de volledige infra rondom het startgebied op de Coolsingel. In het marathon-weekeinde kwamen al met al meer dan 40.000 lopers in beweging. Daarnaast werd de wedstrijd door de NOS rechtstreeks uitgezonden op televisie, te zien in 32 landen. Ook stonden naar schatting een miljoen toeschouwers langs het parcours om de renners aan te moedigen.

Livetime Productions was verantwoordelijk voor de complete logistieke planning en personele inzet van sitecrew en productiemedewerkers. Tevens co÷rdineerde Livetime onder meer de plaatsing van diverse generatoren t.b.v. stroomvoorziening, steigerconstructies ten behoeve van de start/finish torens en DJ booth, divers hekwerk en tenten.

Login