Op 23 augustus 2016 landde het Olympisch Team NL op Schiphol na de Olympische Spelen in Rio. In opdracht van Activatiebureau Kumpany was Livetime Productions verantwoordelijk voor de technische productie van dit feestelijke evenement.

Met maar liefst 8 gouden, 7 zilveren en 4 bronzen medailles werd Team NL dit jaar feestelijk onthaald op het parkeerterrein naast de RAI, wat speciaal voor deze gelegenheid was ingericht tot evenementenlocatie. Livetime Productions werd in het vroeg stadium betrokken bij het setdesign van het podium, wat uit diverse typisch Hollandse elementen bestond.

Het Olympisch Team werd welkom geheten met optredens van Sharon Doorson, Nielson, FeestDJRuud en de DJ's van radio 538. Om het beste resultaat te behalen met de opgelegde geluidsrestricties rondom de RAI, werd er voor dit project een akoestisch rapport opgesteld. Aan de hand van dit rapport heeft Livetime Productions een bijpassende audioshoot gemaakt. Dit heeft gezorgd voor een passende dekking van geluid op het evenemententerrein zonder dat dit overlast gaf aan omwonenden.

Naast het Friends & Family- en publieksvak wat bestond uit ruim 4.500 vierkante meter publieksgebied, realiseerde Livetime Productions ook alle benodigde faciliteiten voor de overlooplocatie in één van de hallen van de RAI, de persruimte, de ontvangst van VIP gasten en aankomstlocatie van de Olympische sporters.

Login