Technisch Producten Nederland Muziekland

Afgelopen 22 juni opende Nederland Muziekland voor het eerst sinds 20 jaar zijn poorten voor de echte muziekliefhebbers in de vorm van een Hitfestival. Maar liefst 19 artiesten, waarvan 7 live met band maakte er een waar spektakel van.

Zo'n 10.000 bezoekers waren erbij en het 4,5 uur durend non-stop programma vanaf 4 aaneengeschakelde podia zorgde ervoor dat niemand iets hoefde te missen. Op het Main Stage stonden grote namen geprogrammeerd, in een mix van pop en Nederlandstalig: Thomas Berge, Glennis Grace, Jeroen van der Boom, Frans Duijts, Wolter Kroes, Waylon en natuurlijk afsluiter Barry Hay Flying V Formation. Klein en intiem werd het op het Unplugged Stage. Hier waren Do, de 3JS en Van Dik Hout in een minimale muzikale bezetting te horen.

Op het Talent Stage was ruimte voor jong talent in de breedste zin van het woord: Vinzzent werd afgewisseld met Sharon Doorson, Nielson, Sieneke en Leonie Meijer. Tegenover al dit jong geweld waren ook ervaren rotten als Lo´s Lane, Jacques Herb en George Baker te horen op het Gouwe Ouwe Stage.

In opdracht van Creative Cowboys zorgde Livetime voor de technische co÷rdinatie van het evenement.

Login