Het IFoT draagt bij aan de internationale positionering van Delft op het gebied van technologische innovatie, doordat de Delftse kennisinstellingen, ondernemers en de gemeente hun krachten bundelen in dit festival. Het IFoT is een unieke gezamenlijke ervaring waarin de regio Delft zich kan presenteren door de wetenschappelijke kennis, technologische innovaties, creativiteit, cultuur, de inventieve pionierscultuur en het dynamische bedrijfsleven tot leven te brengen in een mix van speelsheid en intelligentie.

De langere termijn ambitie van het International Festival of Technology (IFoT) is om de regio Delft, het hart van de Zuid-Hollandse kennis-as, te ondersteunen door Delft internationaal op de kaart te zetten. Hier willen wij de komende jaren naar toe werken.

Deze activiteiten staan in het teken van ontmoeten, delen, en verbinden en vormen samen een aantrekkelijk programma waarin we met trots laten zien waar Delft voor staat: technologische innovaties!

Het is een 3 daags festival op het terrein van de TU Delft en Livetime Productions is al jaren technisch producent van dit super leuke festival!

Login