Technische Productie Livetime Allerhande KerstfestivalTechnische Productie Livetime Allerhande KerstfestivalTechnische Productie Livetime Allerhande KerstfestivalTechnische Productie Livetime Allerhande KerstfestivalTechnische Productie Livetime Allerhande KerstfestivalTechnische Productie Livetime Allerhande Kerstfestival

De allereerste editie van het Allerhande Kerstfestival vond plaats van 11 t/m 13 december 2015. Het festival, dat zo goed als uitverkocht was trokt zo’n 40.000 bezoekers naar Het Spoorwegmuseum in Utrecht.
Bezoekers konden drie dagen lang volop proeven bij een van de 70 foodstands en zo een voorproefje krijgen van het Kerstassortiment van Albert Heijn. Bekende chefs zoals Herman den Blijker en Jan Smink van de Librije gaven tijdens het Kerstfestival workshops en er waren optredens van onder andere VanVelzen. Buiten was een schaatsbaan van 60 vierkante meter te vinden en in een theater werden voorstellingen gegeven. Op de 7.000 vierkante meter die Albert Heijn in Utrecht tot zijn beschikking had konden klanten bij diverse versafdelingen en leveranciers proeven. Van de 70 stands werden er 36 ingevuld door leveranciers van Albert Heijn.

In opdracht van de bedenker van het festival Xsaga verzorgde Livetime de complete technische productie van dit nieuwe initiatief. Maar liefst 240 transporten met decors, koelingen, keukenapparatuur, tenten, aggregaten, techniek, etc, etc werden verwerkt in de opbouw van ruim een week. Uitdaging was vooral de afbouw die in 1 dag plaats moest vinden. Door te werken met een zeer strakke logistieke planning en overslagterreinen is deze strakke planning gehaald.

Foto's: Marcel Kollen

Technische Productie Livetime Allerhande Kerstfestival

Login