Technische Productie Livetime Kadeconcert 2012Technische Productie Livetime Kadeconcert 2012Technische Productie Livetime Kadeconcert 2012

In opdracht van Culturele Zondagen verzorgde Livetime Productions de technische- en podiumproductie van het Kade Concert in Utrecht.

Ondanks de slechte weersvoorspellingen was de derde editie van het Kadeconcert een geslaagde muzikale Culturele Zondag. In het decor van de Oudegracht en de Weerdsluis genoten ongeveer 5.000 bezoekers, meevarend dan wel lopend langs de route, van klassieke muziek in al haar facetten. Tijdens het Kadeconcert lieten diverse ensembles van zich horen, zoals het Domstad Jeugd Orkest, het Utrechts Blazers Ensemble en het Rietveld Ensemble. Alle optredens hadden een connectie met Utrecht als muziekstad.

De concerten van het Kadeconcert gingen door ondanks het wisselvallige weer. Ongeveer 50 grote en kleine boten voeren mee langs de route waar op vier locaties naar de concerten geluisterd kon worden. Ook op de kades genoot het publiek, van jong tot oud, van de muziek.

Het Kadeconcert eindigde op de steiger bij de Weerdsluis met vijf verschillende optredens: het Música Temprana Ensemble, de winnaar van het Liszt Pianoconcours 2011: Masataka Goto, Insomnio, het Rietveld Ensemble en het Syrène Saxofoonkwartet; voorafgegaan door een bijzondere opening van de Boléro van Ravel uitgevoerd door jongeren van het Houtens Muziek Collectief. Monique Krüs verzorgde de presentatie van het programma op de Weerdsluis.

Technische Productie Livetime Kadeconcert 2012

Login