Technische Productie Livetime Dance Event Love Life Technische Productie Livetime Dance Event Love Life Technische Productie Livetime Dance Event Love Life Technische Productie Livetime Dance Event Love Life Technische Productie Livetime Dance Event Love Life Technische Productie Livetime Dance Event Love Life

In opdracht van Prooost verzorgde Livetime de complete technische productie van het afsluitende dance-event van het Love Life Festival in het Atrium te Den Haag.

Voor de vernieuwende versie van de reeds jaren georganiseerde Aidsweek werd gevraagd een aansprekend ontwerp te ontwerpen voor een dance-event voor jongeren, waarvan de opbrengst gedoneerd werd aan Dance4Life (waar wij tevens partner van zijn). Naar aanleiding daarvan ontwierp Livetime samen met Prooost een indrukwekkend spektakel van video, licht en laser in het fraaie witte stadhuis van Den Haag.

Het ontwerp bestond uit een projectievlak van ongeveer 40x15meter op een van de wanden van het pand. Tevens werd een lichtmatrix gevormd van Cyberlights op de vele bruggen/verdiepingen.

Ere wie ere toekomst, deze productie werd mede mogelijk gemaakt door de prettige samenwerking met de facilitaire leveranciers in deze: Flashlight, AED, XL Video, Tree-On, Laser Image, Thearent en natuurlijk de crew.

Technische Productie Livetime Dance Event Love Life

Login