Technische Productie Livetime NOC NSF MedaillegalaTechnische Productie Livetime 100 jaar NOC NSFTechnische Productie Livetime 100 jaar NOC NSFTechnische Productie Livetime 100 jaar NOC NSFTechnische Productie Livetime 100 jaar NOC NSFTechnische Productie Livetime 100 jaar NOC NSFTechnische Productie Livetime 100 jaar NOC NSF

Op 29 mei vierde het NOC*NSF haar 100-jarig bestaan met het NOC*NSF Medaille Gala. In de 100 jaar dat het NOC*NSF bestaat, heeft Nederland precies 100 medailles gewonnen op de Olympische Spelen. Deze 2 mijlpalen werden gevierd in de Koninklijke Schouwburg te Den Haag, in het bijzijn van een groot aantal van deze medaillewinnaars, samen met de crème de la crème van de sportwereld.

De avond werd geregistreerd en de opnames van deze avond zullen worden verwerkt in de TV Show van Ivo Niehe, die ook de presentator van het Gala was. Er waren o.a. optredens van Pearl Jozefzoon, Adlicious en DJ Dennis van Der Geest. Verder werden er vele beelden vertoond van de hoogtepunten van de geschiedenis van NOC*NSF, waaronder het Olympisch Stadion dat het decor vormde voor de enige keer dat de Olympische Spelen in Nederland plaatsvonden (1928) en historische beelden van medaille winnaars die niet meer onder ons zijn. De avond werd afgesloten met een afterparty in de Foyer van de schitterende Haagse schouwburg.

In opdracht van Niehe Media verzorgde Livetime de gehele technische productie.

Login