Technische Productie Livetime Western Union UEFA Final EventTechnische Productie Livetime Western Union UEFA Final EventTechnische Productie Livetime Western Union UEFA Final EventTechnische Productie Livetime Western Union UEFA Final Event

Op 27 mei nodigde Western Union 700 executieves, agenten en klanten uit de hele wereld uit om samen met hen hun partnership in de UEFA Europa League te vieren. 180Amsterdam was verantwoordelijk voor de inhoud het evenement met een show, speeches van belangrijke leidinggevenden, een panel debat met beroemde voetbalspelers zoals Patrick Vieira en Hope Solo.
Livetime Productions produceerde in opdracht van 180Amsterdam de techniek en het decor met daarin 7 LED Panel schermen die rondom de zaal werden geplaatst, en zo het publiek 360 graden omringde met een filmische ervaring.
De campagne voor Western Union en de UEFA Europa League is gebaseerd op PASS. Elke keer als een speler de bal paast, doneert Wester Union een dag educatie aan kansarme kinderen over de hele wereld.

Technische Productie Livetime Western Union UEFA Final Event

Login