Technische Productie Livetime Opening Wageningen UniversityTechnische Productie Livetime Opening Wageningen UniversityTechnische Productie Livetime Opening Wageningen UniversityTechnische Productie Livetime Opening Wageningen UniversityTechnische Productie Livetime Opening Wageningen UniversityTechnische Productie Livetime Opening Wageningen UniversityTechnische Productie Livetime Opening Wageningen UniversityTechnische Productie Livetime Opening Wageningen University

Op 4 september j.l. werd de nieuwe campus van de Wageningen University and Research geopend door Hare Majesteit de Koningin. Een spraakmakende speach van premier Balkendende en de opening van het nieuwe collegejaar waren onderdeel van het programma.

In opdracht van evenementenbureau O=4 verzorgde Livetime de technische productie van de officiele opening. Ook plaatsten wij voor het buitenfestival een Outdoor LED-scherm van 24M2 waarop de gehele opening te volgen was. Daarnaast maakte Livetime een communicatieplan en werd een tribune geplaatst voor de door WUR-studenten opgevoerde opera.

Login