Technische Productie Livetime UPC InformatietorenTechnische Productie Livetime UPC InformatietorenTechnische Productie Livetime UPC InformatietorenTechnische Productie Livetime UPC InformatietorenTechnische Productie Livetime UPC InformatietorenTechnische Productie Livetime UPC InformatietorenTechnische Productie Livetime UPC Informatietoren

UPC, de hoofdsponsor van de UIT-Markt Amsterdam wilde dit jaar extra opvallen met 3 grote informatiepunten voor de bezoekers, allen voorzien van een LED-scherm met de livebeelden die tevens op het speciale UPC-kanaal werden uitgezonden.

In opdracht van UPC ontwierp Design By Alex deze opvallende torens. Livetime vertaalde het ontwerp naar een degelijke, veilige en nette constructie en heeft vervolgens het hele project uitgevoerd.

De constructie bestond uit een verzwaarde layervloer, 11meter hoge trussconstructie, LED-scherm, decor-afwerking, vloerbedekking, opslag, etc.

De toren werd op 3 prominente plaatsen gebouwd op het festivalterrein langs het Ei en op het Java-eiland, de nieuwe locatie van de UIT-Markt dit jaar.

Technische Productie Livetime UPC Informatietoren

Login