Technische Productie Livetime TNO DesdemonaTechnische Productie Livetime TNO DesdemonaTechnische Productie Livetime TNO Desdemona

In opdracht van LaMedia Concepts heeft Livetime de gehele technische en facilitaire productie verzorgd voor de spectaculaire opening van een van swerelds meest indrukwekkende simulatoren; Desdemona.

Livetime ontwierp in samenwerking met de opdrachtgever de indeling van het TNO terrein voor een maximale opbrengst van de te benutten ruimte. Op centimeters nauwkeurig werd tussen het pand van TNO, de hal van de simulator en de aanwezige begroeiing een extra hoge aluhal geplaatst waarin een ontvangstruimte en een theater werden gecreeerd.

In het theater kregen de genodigden een presentatie van de mogelijkheden van de nieuwe simulator in een spetterende videopresentatie. Daarna viel letterlijk het doek voor de simulator en was vanuit het theater live de brute kracht van het apparaat waar te nemen.

Livetime verzorgde faciliteiten, techniek, tenten, stroom, verwarming, licht, geluid, videofaciliteiten en de gehele aankleding van theater en ontvangst (decor, stoffering, etc)

Technische Productie Livetime TNO Desdemona Technische Productie Livetime TNO Desdemona Technische Productie Livetime TNO Desdemona Technische Productie Livetime TNO Desdemona Technische Productie Livetime TNO Desdemona

Login