Technisch producent Club 12Technisch producent Club 12Technisch producent Club 12Technisch producent Club 12Technisch producent Club 12

Op vrijdag 10 februari opende Club 12 in de Gashouder. Een eenmalige actie voor een groots personeelsfeest van een grote klant van onze opdrachtgever Live Republic.

Het werd een heel bijzondere avond: Bij de entree werd iedereen ontvangen door freerunners en breakdancers. Eenmaal binnen was er gelegenheid voor een drankje en een walking diner. Na het diner werd de Club geopend met de Ibiza parade. Een bonte stoet aan vrolijk gekleurde dames liep op de mensen vooruit. Met fel licht en de juiste muziek viel het doek naar beneden en kon men de Club betreden. Na het welkomstwoord van de directie, een prachtige company movie en een op maat geschreven lied van Lange Frans begon het feest pas echt met Kid Vicious achter de draaitafel. Na een dansact van Juvat was het de beurt aan Shermanology om af te sluiten. Rond middennacht, na nog even te hebben genoten van een puntzak friet, was het tijd om de Club te sluiten en de Gashouder weer terug te brengen in originele staat. Helaas geen Club12 meer in Amsterdam maar wel een prachtige herinnering aan een mooie avond!

In opdracht van Live Republic voerde Livetime de complete technische kant van dit spectaculaire feest uit.

Login