Olivier Monod de FroidevilleOlivier Monod de Froideville

Olivier is binnen Livetime verantwoordelijk voor de commerciele zaken en dagelijkse bedrijfsvoering. Olivier studeerde bedrijfskundig management in Groningen. Van jongs af aan was Olivier al bezig met techniek. Na zijn ervaring bij een evenementen bureau, een audio- en lichtbedrijf en zijn medewerking aan een grote Nederlandse filmproductie, begon hij samen met Jack van Deursen Livetime Productions.

Jack van DeursenJack van Deursen

Jack van Deursen richt zich binnen Livetime vooral op de technische zaken, oftewel alles waar een stekker aan zit. Jack heeft zijn ervaring opgedaan in de vele jaren die hij reeds in dit vakgebied actief is. Zo was Jack mede-eigenaar van een techniek leverancier van grote festivals, evenementen en concerten. In totaal loopt Jack al ruim 20 jaar mee in de wondere wereld van evenemententechniek.

Thijs NijlandThijs Nijland

Thijs Nijland is binnen het team van Livetime vooral gespecialiseerd in Site-productie. Sinds begin 2008 is Thijs mede-eigenaar van Livetime. Daarvoor werd hij regelmatig betrokken bij de producties als freelance site-producent. Ook Thijs loopt al meer dan 20 jaar mee in dit vak. Zijn ervaring deed hij op bij een groot podiumbouwer, technisch producenten en als site-producent op vele grotere publieksevenementen als ZomerCarnaval, Parkpop, KoninginneNach, Dunya, etc. Thijs haalt de basis van zijn producties uit de tekeningen die door hem zelf tot in detail worden uitgewerkt in Vectorworks.

Maarten LamersMaarten Lamers

Tijdens zijn opleiding aan de Hoge Hotelschool werkte hij als podiumbouwer, stagehand en artiestenbegeleider, terwijl zijn collega-studenten juist meestal catering partijtjes liepen. Na een korte periode bij het voormalige Congresgebouw Den Haag te hebben gewerkt heeft Maarten veel ervaring opgedaan bij verschillende bureaus en in verschillende branches. Maarten is binnen het team van Livetime eindverantwoordelijk voor het projectmanagement.

Derk van BerkelDerk van Berkel

Al tijdens zijn opleiding Commerciele Economie aan de Hogeschool van Amsterdam raakte Derk betrokken bij verschillende evenement producties. Hij werkte als project medewerker bij verschillende bureaus, maar ging al snel als zelfstandig producent aan de slag. Als zakelijk- en productieleider produceerde hij verschillende locatietheaterproducties, maar ook de grote publieksevenementen en B-to-B events passen goed bij hem. Een jonge rot dus.

Wietske den HoedWietske den Hoed

Tijdens de studie Media en Entertainment Management heeft Wietske ervaring opgedaan in de televisiebranche. Ze houdt ervan om alles te regelen en kan goed het overzicht bewaren. Na het behalen van haar diploma versterkt zij sinds februari 2018 de werkzaamheden op de backoffice. Wietske is een echte teamplayer en ondersteunt dan ook graag haar collega’s bij hun werkzaamheden.

Jasper BrouwerJasper Brouwer

Jasper Brouwer richt zich in ons team vooral op site-productie. Jasper werkte ook al vele jaren in dit vakgebied, in eerste instantie vooral op het gebied van rigging, techniek en stroom. Door de vele evenementen waaraan hij heeft meegewerkt, heeft hij zijn kennis al snel uitgebreid op het gebied van alle faciliteiten die bij een productie komen kijken. Jasper is tevens tekenaar in Vectorworks voor site-productie.

Jord VisserJord Visser

Sinds juni 2014 is Jord onze afdeling site komen versterken. Na het afronden van zijn middelbare school is hij direct begonnen met werken in de evenementenbranche bij een crew-bedrijf. Hij was op vrijwel alle disciplines werkzaam, van verkeersregelaar tot steigerbouwer, van site-crew tot het assisteren bij een ballon-act. De afgelopen tijd was Jord voornamelijk werkzaam bij de uitvoer van site-werkzaamheden en als "stagehand" bij technische producties. Bij Livetime is hij tevens een van de CAD-tekenaars in Vectorworks.

JobJob van der Meer

Na het behalen van zijn Bachelor of Business Administration aan de hogeschool Inholland in Den Haag, is Job gestart als zelfstandig projectmanager.
In deze periode heeft hij meegewerkt aan de realisatie en uitvoering van diverse publieks- en corporate events door het gehele land.
De organisatiedrift en het enthousiasme voor deze branche zit hem in de genen. Job is in mei 2016 bij het team van Livetime gekomen als junior projectmanager.

Marcel Broeders

In 2016 is Marcel bij het technische productie team van Livetime gekomen. Zijn ervaring op het gebied van licht & productie heeft hij opgedaan in zijn 10 jaar van freelance werken. Hij werkte o.a. voor theaterproducties van ISH, Kon. Luchtmacht, The Analogues, Theater Terra, Het Filiaal en Senf theaterpartners. Ook het Internationaal touren met The Ten tenors (AUS), Riverdance (IRL), John Legend (UK), Armin van Buuren & André Rieu (NL), en productie werkzaamheden op festivals als Loveland, a Day at the Park en Tomorrowland (BE) behoorde tot zijn werkpakket. Als productiemanager zal hij bij Livetime projecten gaan voorbereiden en hulp bieden op het gebied van verkoop met het visualiseren van projecten in WYSIWYG.

Login